Teamkleding

DuurzaamSport is leverancier van de GreenLine teamkleding van Biehler Teamwear.

GreenLine is gemaakt van 100% gerecycled polyester gemaakt van PET flessen.

Meer informatie op onze speciale Teamkleding website:  www.duurzaamteamkleding.nl
Veel stoffen gemaakt van gerecyclede PET flessen komen uit Azie waar er nauwelijks controle is op de arbeidsomstandigheden. De stoffen welke wij gebruiken zijn van het merk Newlife uit Italie.

Meer info:  Newlife van Sinterama

Door onze samenwerking met het Duitse bedrijf Biehler hebben wij duurzaamheid, kwaliteit, innovativiteit, flexibliteit
en fairtrade samen gebracht in onze prachtige teamkleding.

Voor alle teams, verenigingen en ondernemingen kunnen wij een passende aanbieding maken.

Meer informatie op onze speciale Teamkleding website:  www.duurzaamteamkleding.nl

100logo greenline

 

 Waarom is onze kleding duurzaam?

groen vinkje 2kort
Alle gebruikte stoffen en materialen voldoen aan de strenge milieu richtlijnen van Duitsland en zo werken wij uitsluitend met Okotex 100 gecertificeerde stoffen en bijna allemaal zijn deze Bluesign gecertificeerd maar dat alleen vinden wij niet voldoende en daarom streven wij om de richtlijnen te verhogen naar onze eigen Biehler normering.

 

groen vinkje 2kort
Onze Greenline teamkleding is gemaakt van polyester van 100% gerecyclede PET flessen en ons streven is om het gehele pakket aan kleding ook aan te kunnen bieden in de Greenline maar dit doen wij echter nadat het uitvoerig is getest en voldoet aan onze hoge eisen in kwaliteit en functionaliteit.

 

groen vinkje 2korter
Alle stappen van het productieproces vinden plaats in Duitsland volgens strenge ethische, ecologische en economische richtlijnen.

 

groen vinkje 2kort
De werkzaamheden worden uitgevoerd door medewerkers die een eerlijke beloning ontvangen voor hun inspanningen en worden gezien als het kapitaal van ons familiebedrijf.

 

groen vinkje 2korter
Wij ondersteunen de jeugd in hun talentontwikkeling zodat zij de nieuwe norm in duurzaamheid verder in de toekomst kunnen uitdragen en verbeteren.

 

groen vinkje 2korter
Wij verpakken de kleding uitsluitend in hergebruikte kartonnen dozen welke gelabeld worden met biologisch afbreekbaar zijn en vegan proof zijn.

 

groen vinkje 2kort
Wij  verzenden de kleding met DHL Go Green voor een klimaat neutraal transport.

 

Meer informatie op onze speciale Teamkleding website:  www.duurzaamsport.nl/biehler

 

Wij staan voor u klaar om u te helpen met de juiste kleding waarmee u behalve kwaliteit en functionaliteit ook duurzaamheid krijgt en zodoende behalve dat u sportief kunt genieten van de natuur ook mee helpt om onze prachtige natuur te behouden !

Info:  info@duurzaamsport.nl  of 06-13743520