LAeNZ natuurlijke sportreep

laenz

LAeNZ is de naam van een nieuwe sportreep welke is ontwikkelt door de Stadsbakker in Zwolle.
Op het eerste gezicht lijkt dit misschien niet voor de hand liggend gezien de traditionele sportrepen markt waarbij elk merk beweert de beste verhouding tussen de verschillende glucosen en fructosen te hebben gevonden.
Op het tweede gezicht eigenlijk heel logisch gezien de gebruikte natuurlijke ingrediënten van Spelt en Teff in de LAeNZ repen en de absolute meerwaarde van deze natuurlijke energie leveranciers t.o.v. de zogenaamde kunstmatige uitgebalanceerde energierepen.
Door toevoeging van verschillende zaden, rozijnen, stukje suiker en cranberry’s en door de vakmanschap van de ambachtelijke bakker om dit op de juiste wijze te bereiden is de reep ook echt smakelijk en eet je deze met plezier op voor, tijdens of na de sportieve inspanningen.

Het idee van de LAeNZ reep kwam van wielrenster Marijn de Vries. Mede door haar ervaringen en de perfecte manier hoe zij deze ervaringen kan verwoorden is de reep ontwikkeld in samenwerking met Arend Kisteman van de Stadsbakker

LAeNZ repen zijn rijk aan ijzer en zink welke beiden belangrijk zijn voor een optimale zuurstoftransport tijdens de inspanning en het bouwproces van het spierweefsel en dragen tevens bij aan een goede werking van ons afweer en immuunsysteem.

Niet zo verwonderlijk dat de prestaties van topsporters zoals de wielrensters Kirsten Wild, wereldkampioene op de baan en Anna van der Breggen, winnares van de omloop van het Nieuwsblad dit voorjaar uitzonderlijk goed zijn te noemen.

Het gebruik van de sportreep LAeNZ geeft hun zeker positieve invloeden en dit kan voor iedereen het geval zijn.
Ga de uitdaging aan met LAeNZ!  staat op de folder van LAeNZ.

Wij van DuurzaamSport gaan de uitdaging ook aan en ik wil iedere sporter adviseren: Ga naar de webshop van LAeNZ, www.laenz.nl  bestel 2 repen voor € 1,95 en ervaar!

Natuurlijk zonder conserveermiddelen, zonder kleur en smaakstoffen en op ambachtelijke wijze geproduceerd.

Meer informatie en ervaringen van sporters op www.laenz.nl

laenz_veel_in_het_nieuws_1_5WbW55