Vega Sport

Sportvoeding op natuurlijke plantenbasis!
Vega Sport bied de mogelijkheid om sportvoeding te gebruiken welke gemaakt is van plantaardige ingrediënten, gluten en soja vrij is en geen kunstmatige kleur- geur- en smaakstoffen bevat.

In het uitgebreide assortiment van Vega Sport zitten alle mogelijke sportvoedingen die gebruikt kan worden vóór het sporten, tijdens het sporten en na het sporten en uiteraard ook proteïnepoeder.

Vega Sport is ontwikkeld door de Canadees Brendan Brazier.
Brendan is een voormalig Triatlon en Ultrarun topper en heeft bewezen dat dit ook kan als vegetariër door de juiste sportvoeding te gebruiken. Hij begeleidt nu verschillende toppers op dezelfde wijze.

Alle producten van Vega Sport zijn in Nederland te koop bij: www.vegasport.nl
Voor meer informatie over Vega Sport kunt u terecht bij:  info@vegasport.nl

Wat betekent duurzaamheid volgens Vega?
Vega: Wij willen de wereld veranderen. En het veranderen van de wereld begint bij ons. Onze passie voor plantaardige voeding is niet alleen het verbeteren van onze eigen gezondheid maar zeker ook ter ondersteuning van de gezondheid van onze planeet. Maar duurzaamheid gaat niet alleen over wat er in onze producten zit. Duurzaamheid moet een deel zijn van alles wat we doen. We willen een bedrijf zijn dat een netto nul carbon footprint achter laat.
Vega zet zich optimaal in voor continue verbetering door het nastreven van perfectie op alle gebieden zoals onze ingrediënten, onze verpakkingen, ons kantoor en onze leveranciers.
Op elk vlak is een kans om te innoveren, te verbeteren, en om dichter bij ons doel te brengen.
Ga met ons mee op onze reis naar Zero!