Wasnootjes voor duurzaam wassen sportkleding

Prachtig al onze, van duurzame materialen en duurzaam geproduceerde, sportkleding.
Het moet uiteindelijk wel in de was en hoe kunnen we dan de impact op onze natuur zoveel mogelijk beperken?

Wasnootjes heeft een oplossing!
Lees hieronder waarom:

Wasnootjes wast kleding, zoals de naam al doet vermoeden, met nootjes.
De wasnootjes zijn een 100% ecologisch wasmiddel.
Allerlei soorten kleding worden schoon dankzij de Sapindus mukorossi-vrucht uit Nepal. Deze vrucht/noot bevat een stof in de schil genaamd Saponin. Dit is een soort zeep. Wanneer de wasnootjes in contact komen met water, geeft de schil deze stof af. Deze stof bevat een onovertroffen reinigende kracht: ideaal om mee te wassen dus!

Onze wasnootjes zijn een krachtige alles-in-één wasmiddel. Of het nou kleur, zwart, wit, zijde of wol is: alles kan gewassen worden met de wasnootjes. U hoeft dus geen verschillende wasmiddelen meer te kopen. Daarnaast is het, in tegenstelling tot wasmiddel en wasverzachter, goed voor het milieu, en goed voor mensen met een allergie of huidprobleem.
Doordat ons wasmiddel volledig plantaardig is, is het niet schadelijk voor het milieu.

Wanneer u wast met de wasnoten dan zult u merken dat uw was een aangename frisse geur heeft. De was ruikt alsof het een tijdje in de buitenlucht heeft gehangen. Wilt u toch liever een specifieke geur aan uw was hebben? Dan kunt u onder andere een beetje (plantaardige) wasverzachter toevoegen, echter: wasverzachter is niet nodig om te gebruiken, omdat de wasnoten een verzachtende werking hebben. Uw was komt heerlijk zacht uit de wasmachine!

Wilt u geen wasverzachter gebruiken, dan kunt u ook kiezen voor  etherische olie, dit is olie met een krachtige geur. Deze zijn ook te bestellen bij ons. U kunt 10 druppels etherische olie toevoegen in het wasverzachter bakje voor een heerlijke geur aan uw was.

Meer info en voor verkooppunten: www.wasnootjes.nl