Duurzaam werken aan talent

Team Djoppz-Duurzaamsport

Wie zijn wij

Het duurzame run bike run team van nederland

Team Djopzz-Duurzaamsport is een Run-Bike-Run team dat uitkomt in de RunBikeRun Series en diverse andere Run-Bike-Run wedstrijden. Het team is meer dan alleen een sportteam: Team Djopzz-Duurzaamsport draagt een duurzame sportbeleving uit door het gebruik van duurzame producten van onze hoofdsponsor Duurzaamsport. De samenwerking met het Zwolse uitzendbureau Djopzz benadrukt dat Team Djopzz-Duurzaamsport ook aan talent denkt. Zij wil met haar ervaren atleten een baken zijn voor jonge atleten uit de regio Zwolle-Almelo.

'Succes is not created by one person but by a team that comes together as one'

Jillian farrar

oNZE ATLETEN

DE ATLETEN VAN TEAM DJOPZZ-DUURZAAMSPORT ZIJN EEN MIX VAN TALENTEN EN ERVAREN ATLETEN UIT DE REGIO ZWOLLE-APELDOORN-ALMELO

Han-Peter is een van de nieuwe aanwinsten voor seizoen 2019. Vastberaden om een mooi seizoen te draaien in het shirt van Team Djopzz Duurzaamsport!
Han-peter lucas
Atleet
Onze teamcaptain Bas is na een sterke winter weer klaar voor een prachtig seizoen RBR in het shirt van Team Djopzz Duurzaamsport!
Bas van beek
Atleet
Inmiddels een vaste waarde in Team Djopzz Duurzaamsport: Matthieu van den Broeke. Overgekomen vanuit de atletiek en klaar voor een mooi RBR seizoen!
Matthieu vd broeke
atleet
Roland is nog altijd onderdeel van ons team en zal ook dit jaar zijn best doen voor mooie resultaten in de kleuren van Team Djopzz Duurzaamsport.
roland besselink
Atleet
Onze beard athlete Matthijs is klaar voor zijn tweede seizoen in de RBR series. Met de duurzaamheidsgedachte in het achterhoofd zal hij vol gaan voor mooie resultaten!
matthijs künzel
Atleet
Ruben is een van onze talenten en is klaar voor zijn tweede seizoen in het shirt van Team Djopzz Duurzaamsport!
Ruben Slot
atleet
Wie kent hem niet? Onze Spaanse Óscar is weer klaar voor een nieuw seizoen in de RBR Series met Team Djopzz Duurzaamsport!
oscar torres
Atleet
Gjalt is een van de nieuwe aanwinsten voor 2019 en een groot talent! Dit jaar start hij in het shirt van Team Djopzz Duurzaamsport en is vastberaden mooie resultaten te behalen!
GJALT PANJER
ATLEET

Onze sponsoren en partners

Team djopzz-duurzaamsport wordt ondersteund door diverse sponsoren en partners

Djopzz

Djopzz is een uitzendbureau en intermediair op het gebied van payrolling, detachering en poolbeheer. Djopzz is gevestigd op de Burgemeester van Roijensingel 16 in Zwolle.

duurzaamsport

Duurzaamsport is een initatief van Jan Wullink en Saskia Bekhuis dat een duurzame sportbeleving uitdraagt door te werken met eerlijke materialen.

Biehler cyclingwear

Biehler is een Duits kledingmerk dat haar kleding in Duitsland produceert met gebruik van zo duurzaam mogelijke materialen. #RideBiehler

Tulper

Retulp wil met haar drinkflessen het goede voorbeeld geven en hergebruik stimuleren. Voor elke verkochte drinkfles wordt 1000 liter water gedoneerd in een derde wereldland.

GreenOil

GreenOil is een fabrikant van smeermiddelen en schoonmaakproducten voor fietsen. GreenOil doet dit alleen met biologische grondstoffen.

TEAM DJOPZZ-DUURZAAMSPORT ONDERSTEUNEN?