Natuurlijk schoonmaken met Probiotica van Nuvoclean

Wij werden attent gemaakt op de milieu vriendelijke producten van Nuvoclean.

Nuvoclean levert schoonmaakproducten welke ook ideaal te gebruiken zijn om sport gerelateerde gebouwen, zoals sportscholen, zwembaden en tennisbanen, op een duurzame en milieu verantwoorde wijze schoon te maken.

De beheerders van deze gebouwen zijn in het algemeen verantwoordelijk voor de schoonmaak van deze sport centra’s. Het kan gaan om fitnessapparaten, de squash- en tennisbanen, vergaderzalen, het hele leisure-gedeelte van het wellnesscenter zoals de sauna, whirlpool en zwembad, de kleedruimtes en bijvoorbeeld ook de horecagelegenheden.
De aandacht gaat in deze omgeving natuurlijk uit naar hoe het personeel en bovenal klanten de hygiëne beleven, en of de producten veilig zijn.

16952

 

 

 

 

Volgens Nuvoclean: 

Nuvoclean producten bevatten Probiotica en deze bieden vele voordelen.
Voor sportscholen is een speciale all-in-one multicleaner ontwikkeld. Deze krachtige en 100% milieuvriendelijke, laagschuimende allesreiniger is voor de dagelijkse reiniging en heeft een bijzondere nawerking. Nuvoclean Sportfresh™ multicleaner is de enige milieuvriendelijke oplossing die organische vervuiling en zweetgeur echt verwijdert!
Door gebruik van goede (niet-pathogene) bacteriën in de formule, elimineren wij slechte geuren en verwijderen andere organische bestanddelen veroorzaakt door onder andere transpiratie. Ons product maskeert niet maar pakt het probleem direct aan.

De basis van NuvoClean producten zijn 100 procent natuurlijke ingrediënten, zoals bacteriën, sporen en enzymen, die zich bij voorkeur voeden met vuil. Na gebruik worden probiotische reinigingsmiddelen op natuurlijke wijze afgebroken. Dit betekent, dat microbiologische schoonmaakmiddelen niet schadelijk zijn voor de mens of de natuur. Maar ze kunnen veel meer dan hun chemische tegenhangers. NuvoClean probiotische schoonmaakmiddelen bieden ook bescherming op de lange termijn, omdat de stoffen na de reiniging nog steeds op het object hun werk blijven doen en nieuwe vervuiling “opeten”. Hierdoor garandeert NuvoClean een duurzame en langdurige werking en een uitgebreide bescherming.

nuvoclean_schema_NL

NuvoClean. Probleemloos schoonmaken zonder gevaarlijke stoffen.

Een gevaarlijk product kan in de hele EU worden herkend aan de oranje uniforme waarschuwingen op de etiketten. Deze mogen niet gebruikt worden door mensen onder de 16 jaar; het werken met dergelijke producten is alleen toegestaan ​​vanaf 16 jaar en alleen onder toezicht.

Deze stoffen zitten niet in NuvoClean probiotische schoonmaakproducten. Dit zijn onder andere: formaldehyde, fosfaten, EDTA, NTA, chloorverbindingen, gechloreerde en aromatische oplosmiddelen, APEO, LAS, fosforzuur, zoutzuur, zwavelzuur, salpeterzuur, anorganische pigmenten met zware metalen en nitromusken.

Alle oppervlakteactieve stoffen in NuvoClean zijn volledig afbreekbaar volgens de testmethoden van bijlage III bij Verordening (EG) nr 648/2004 betreffende detergentia.


multicleanersportWaarom nuvoClean gebruiken?

  • Laagschuimend en snel drogend, kan dus gemakkelijk tussen lessen door gebruikt worden.
  • Veel goedkoper dan huidige vervuilende producten vanwege de zeer hoge concentratie, namelijk 20ml product  op 10 liter water.
  • Volkomen veilig in gebruik!
  • Geen gevaar symbolen en geen r- en s zinnen en geen maatregelen voor, of ongevallen door gevaarlijk stoffen ongevallen door gevaarlijke stoffen.
  • AISE gecertificeerd dus duurzaamste oplossing in de markt .
  • Blijft na het reinigen doorwerken door de micro-organismen die achterblijven, dus geen nare luchtjes meer en continue afbraak van vervuiling.
  • Door de nesteling van de micro-organismen krijgen de pathogene en resistente bacteriën veel minder kans zich te nestelen.
  • Jongeren mogen hiermee werken

Voor meer informatie zie website www.nuvoclean.nl