Eerlijk Vakwerk Tassen

Hippe en Unieke producten gemaakt van uw banners, doeken in combinatie met lekke fietsbanden voor optimaal hergebruik materialen en duurzame uitstraling.
Onder eigen EerlijkVakwerk label maar kan ook onder uw eigen label!
Mooie uitstraling
Deze producten maken wij met veel liefde en zorgzaamheid in een sociale werkplaats waar mensen een verdiende plaats en nieuwe kansen krijgen voor herintreding in het arbeidsproces.
neutrale voorzijde kaart
Wij werken in een prachtige natuurlijk omgeving met materialen welke wij weer hernieuwde waarde geven door deze te hergebruiken met respect voor het milieu.
WP_20161118_15_09_28_Rich
2247
Upcycling van gebruikte pvc promotie banners en gebruikte fiets binnenbanden tot prachtige tassen.

Eerlijk Vakwerk wil optimaal gebruik maken van producten die er al zijn en deze na hun eerste levensduur te upcyclen naar een uniek product en een prachtige second life te geven met zoveel mogelijk inzet van medewerkers welke een achterstand op de arbeidsmarkt hebben om de maatschappelijke participatie te verhogen.

Voor organisaties de perfecte manier om hun promotie actie blijvend te laten uitdragen door hun relaties het met plezier te laten dragen met als materiaalkeuze gebruikte pvc promotie banners en gebruikte fiets binnenbanden.

Voor iedereen een prachtige manier om duurzaam, sportief en hip te zijn door het dragen van deze unieke tas.

Meer info op de site:  www.eerlijkvakwerk.nl

2661