Over Ons

Sporten is prachtig om te doen. Genieten van de inspanning door een omgeving die je inspireert.
Meer dan 25 jaar hebben wij, Saskia Bekhuis en Jan Wullink,  hier al van genoten. De omgeving is in die jaren wel steeds kwetsbaarder geworden door invloeden van de mens.
Wij hebben in die 25 jaar toch wel een grote voetdruk van vervuiling achter gelaten om maar te kunnen genieten van de sport.
Je kunt zeggen dat onze wens om optimaal te kunnen genieten van de natuur, dit samen gaat met een klein stukje afbraak van  deze natuur.
Vele kilometers in vervuilende auto’s voor wedstrijden en trainingen, het gebruik van materialen uit vervuilende industrie en dragen van kleding uit chemische fabrieken met ongezonde grondstoffen voor mens en milieu.
Het besef om dit te veranderen is er duidelijk en voor ons is dit veranderingsproces al in gang gezet. Graag willen wij anderen inspireren om ook te veranderen en in te zien dat het anders moet en dat het ook niet moeilijk is om duurzamer sport te bedrijven.
Dit webportaal is opgezet om onze informatie, kennis en inspiratie te delen en uit te wisselen met iedereen om sport duurzamer te gaan bedrijven en om gebruik te gaan maken van duurzame producten en blijf vooral genieten van sporten in onze prachtige natuur.

Tips, commentaar en informatie zijn welkom !!