Bike Aid 2015

Niet minder dan 25 wielrenners uit 8 landen en 3 continenten bevat het BIKE AID Continental Team 2015 . Het team heeft als doelstelling om samen iets te doen voor een betere wereld met een focus op de sport.

Onze Partner in duurzame wielerkleding Biehler Sportswear is in 2015 de kleding sponsor van het Bike Aid cyclingteam.

Het team begint aan zijn tweede seizoen en er staan weer vele exotische bestemmingen wereldwijd en top wedstrijden in Europa op het programma. Op dit moment is het hele team kompleet en gaat de competitie van start op 16 februari met de Tropicale2015 in Gabon.

Nieuw in het team is Maarten de Jonge uit Nederland. Maarten heeft al veel ervaring met wedstrijden rijden over de hele wereld en is een sterke aanvulling voor het internationale gezelschap wat verder bestaat uit wielrenners uit o.a. Duitsland, Eritrea, Tanzania, Togo en Canada.

Het team maakt deel uit van het Mountain Bike community BIKE AID.

Door de onvermoeibare inspanningen van Eric Haus en Uwe Kuntz kan de vereniging zich continue blijven ontwikkelen en heeft het gehele team behalve de sportieve activiteiten al het bedrag van € 150.000 aan donaties opgehaald voor hulpprojecten in Afrika. Malte Wulfinghoff (Münster) die een fiets school in Burkina Faso runt gaat het team ondersteuning geven bij de races in Afrika .

Biehler sportswear is trots om het team te mogen ondersteunen met het ter beschikking stellen van de benodigde kleding.

news_54cfcb37e06dc