Bleed Clothing

Nu te koop in onze webshop de sportieve en duurzame kleding van het merk BLEED.

100% organic 100% fair 100% function 150% YEAHH

Over Bleed:

Wij van Bleed houden allemaal van extreme sporten, zoals skateboarden, surfen, snowboarden en Montainbiking. Deze sporten zijn bijzonder afhankelijk van de mogelijkheden die de natuur geeft. Dat is de reden waarom het belangrijk voor ons is om het milieu te beschermen en deze zo lang mogelijk behouden om ook later nog het plezier te kunnen beleven om in de prachtige natuur te sporten.

Onze merknaam “bleed” is figuurlijk voor het “bloeden” van de natuurlijke omgeving die sinds decennia wordt uitgebuit door de mensheid .

We willen bewijzen  dat duurzaam en ecologische  sportkleding helemaal niet saai hoeft te zijn We houden van het leven, van het plezier van sporten in onze natuur en daarom is het voor ons belangrijk om de ecologische en menselijke voetdruk die optreedt tijdens de productie van onze kleding zo veel mogelijk te beperken.

Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe apparatuur, materialen en technische verbeteringen aan onze sportkleding en volgen de laatste ontwikkelingen voor uitdagende sportieve gebruik. Onze zwaardere sportieve kleding zoals onze jassen zijn geproduceerd van gerecyclede materialen.

Zie volgende films voor een impressie over het Bleed gevoel:

Get out there!

Speed for Nature

Icandancebleed