Duurzaamsport in de gids van Ecoweetjes

Over Ecoweetjes

Ecoweetjes.nl is de gids van Ecomama. Ecomama is gewoon een mama die probeert een beetje duurzamer en meer eco te leven in deze wegwerpmaatschappij. Maar zonder daarbij luxe op te geven. Dus zoek je shops, ideetjes of tips, dan is dit the place to be!

Ecomama heeft een prachtig item over ons geplaatst op ecoweetjes.nl

Klik hier voor het item: http://www.ecoweetjes.nl/mode/duurzaam-sport-kleding/

 

Wie is Ecomama?

Wie is Ecomama? Ik dus, Paula. Ik beheer de Ecomama website. Ik schrijf over nieuws, producten, de eco lifestyle en speur steeds naar meer achtergrondinformatie. In de afgelopen tijd heb ik veel informatie verzameld omtrent eco shops en ideeën. Die wil ik graag delen. Omdat Ecomama.nl een onafhankelijke website is, deel ik op Ecoweetjes.nl mijn tips en ideeën.

Natuurlijk zou het fantastisch zijn als ik al mijn tijd zou kunnen stoppen in Ecoweetjes.nl en Ecomama.nl. Want met zoveel ideeën en enthousiasme staan er altijd nieuwe plannen op stapel. Waar ik ook erg van kan genieten is mijn werk als freelance copywriter.

Ik woon met man en drie kinderen op het platteland. Drie jaar geleden was ik nog een geboren en getogen stadsmens, dus in het dorp waar ik nu woon ben ik eigenlijk een vreemde eend in de bijt. Ik geniet met volle teugen van de ruimte en de natuur terwijl je me ook nog vaak in de stad vindt voor een bioscoopje of stapavond met vriendinnen.