Kroeg tot Kroegloop voor Stichting JET

Kroegloop-2015-poster-212x300Op 21 Maart 2015 wordt de ‘Kroeg tot Kroeg loop’ weer georganiseerd! De loop begint om 16.00 uur en er wordt gelopen van de Herberg van Rune naar Café De Kastelein in Ruinerwold, een parcours van één rechte lijn, met een afstand van 9km. Het unieke karakter van deze loop is dat deze georganiseerd wordt zonder sponsoren, en ook nog eens een goed doel steunt.

Het Goede Doel voor dit jaar is de stichting JET.

Je Energie Terug; daarvoor staat de afkorting JET. Maar het is ook de bijnaam van de oprichtster van de Stichting: Henriette van de Beld.
Stichting JET stelt zich tot doel het geven van advies en financiële steun aan mensen die aan kanker lijden.
JET wil hen helpen bij het starten met of blijven sporten gedurende de periode van ziekte.
Op de site www.stichtingjet.nl kunt u lezen waar deze hulp uit bestaat en welke activiteiten Stichting JET nog meer onderneemt om gezond bewegen te blijven stimuleren!

Sporten is gezond; verantwoorde lichamelijke beweging doet een mens goed! Sporten heeft niet alleen een positief effect op je lichamelijke gestel .Lekker sportief bezig zijn maakt je hoofd leeg en geeft nieuwe energie!

Maar wat als je ineens getroffen wordt door kanker… Je wereld staat op zijn kop. Ziekenhuisbezoeken, behandelingen en vermoeidheid worden je deel. Om nog maar niet te spreken over de emotionele achtbaan waar je in terecht komt. Ook dan, in die moeilijke periode, is in beweging blijven van groot belang! Mensen met kanker kunnen veel baat vinden bij de sport. Het kan ze helpen om positief in het leven te blijven staan en zich beter te voelen gedurende hun ziekteperiode. Voor deze groep mensen is Stichting JET.

Stichting JET is opgericht in 2010 en gevestigd in Hoogeveen.
Oprichtster Henriette van de Beld is op 23 april 2011 aan kanker overleden.

Meer informatie en inschrijven voor de Kroeg tot Kroegloop op http://lgr88.nl/kroeg-tot-kroegloop-nieuws/

jet_logo