Pure Power! Innerme Sportvoeding

Nieuw!  Fruit en Nut Repen te koop in de webshop van Duurzaamsport met actie 5+1 gratis

http://www.duurzaamsportwebshop.nl/79-sportvoeding

im_fruit_nut_3_nl

 

 

 

 

 

 

Sportvoeding zoals Sportvoeding moet zijn!

Zoals wij de sportvoeding van Innerme omschrijven: Eerlijke Natuurlijke Sportvoeding ontwikkeld en op de markt gebracht door een Bijzondere en Inspirerende Persoonlijkheid.
4972
Dirk Baelus is deze persoonlijkheid en zijn levensverhaal omschrijft een bijzondere weg van cafebaas tot toptriatleet. In het prachtige boek “Op weg naar balans” is dit verhaal omschreven met daarbij veel informatie over hoe jezelf optimaal gebruik kunt maken van te natuurlijke producten door deze op de juiste wijze te bereiden en in de juiste balans te nuttigen.

 

Dirk heeft zijn praktische kennis en unieke ervaringen ook omgezet naar innovatieve sportvoeding onder de naam Pure Power. Alle producten zijn uitsluitend gebaseerd op pure en krachtige ingredienten. Deze producten hebben een revitaliserende effect  en een  constante  en  optimale  overdracht van energie! Het is echt zo  Puur&Simpel!

innerme-950x400px

 

de-basis-van-natuurlijke-voedingEn niet te vergeten de volgende tip:

In het boek “De basis van natuurlijke voeding” omschrijft Dirk op een duidelijke wijze hoe je gebruik kunt maken van natuurlijke ingrediënten voor het bereiden van 14 recepten die bijzonder gezond zijn maar snel en makkelijk zijn te bereiden.

 

Producten en Boeken zijn te bestellen in de Innerme Shop: http://shop.innerme.eu/

Meer informatie over Innerme: http://www.innerme.eu/nl/
Meer informatie over Dirk Baelus: http://www.dirkbaelus.be/