RHINOC SPORT GEAR FRESH

Over de kracht en duurzaamheid van probiotica voor schoonmaakmiddelen hebben wij al eerder bericht.

gear-fresh-smal

Nu brengt EEQO onder de merknaam Rhinoc Sport een aantal producten op de markt welke uiterst geschikt zijn voor de sport, de sportaccommodaties en sport producten.

En je kunt nu ook alle onaangename geurtjes veroorzaakt door zweet te lijf gaan zonder chemische rotzooi te gebruiken.

Deze Gear Fresh genoemde producten zijn te koop in een bus van 150ml en 200ml bij: www.duurzaamsportwebshop.nl

RHINOC Sport schoonmaakproducten zijn altijd biologisch afbreekbaar en, waar mogelijk, bevatten ze 100% natuurlijke ingrediënten of planten extracten of zijn gebaseerd op revolutionaire probiotica.

De producten op basis van probiotica zijn zelfs milieubevorderend omdat ze gebruikmaken van goede bacteriën. Belangrijk wanneer je sport en je geeft om je gezondheid en omgeving.

Eigenschappen van Gear Fresh:

  • biologische performance sports spray speciaal ontwikkeld voor een 100% veilige, snelle en effectieve vermindering van vocht en zweet geur
  • voor je sportspullen die niet in de wasmachine mogen worden gewassen
  • voor (sport) schoenen, skischoenen, ski- en bokshandschoenen, helmen, kniebeschermers, scheenbeschermers, sporttassen, schaatsen, enz.
  • milieubevorderende probiotica verminderen actief de vochtigheid in je sport artikelen
  • vermindert onaangename geuren aanzienlijk
  • vermindert ook het risico van schimmels en infecties
  • volkomen veilig te gebruiken en geschikt voor alle materialen
  • biologisch afbreekbaar en derhalve niet schadelijk voor mens en milieu

13620176_1794093147488204_8400376843199932752_n

EEQO brengt zijn producten op de markt met een duidelijk en duurzaam verhaal waarbij alles in het teken staat voor een betere toekomst voor de aarde en onze kinderen.

Daarom gebruiken ze natuurlijke ingrediënten voor hun producten welke veilig zijn voor mens, dier en aarde.
Daarnaast willen ze graag iets extra doen voor een gezonde leefomgeving in de juiste balans door 5% van hun opbrengsten te doneren aan goede doelen.

Hieronder hoe EEQO dat omschrijft onder de noemer “make a difference”:

Make a difference

mad-globe-e1439555153305We willen graag het verschil maken. Niet alleen met het verkopen van effectieve, natuurlijke en betaalbare onderhouds- en schoonmaakmiddelen. We doen ook graag wat terug.

We noemen dat “EEQO supports nature”. 5% van onze opbrengsten doneren we aan goede initiatieven die onze natuur en omgeving schoner en gezonder maken.

Zo helpen wij onder andere bij het behoud van de neushoorn & de olifant en steunen wij initiatieven die plastic afval uit onze zeeën en oceanen verminderen.

Met RHINOC Sport’s krachtige natuurlijke biologisch afbreekbare producten dragen we direct bij aan een veiligere en gezondere sportervaring en sportomgeving voor elke sporter. Daar bovenop dragen we bij door 5% van onze inkomsten te doneren aan goede doelen en initiatieven die kansarme kinderen supporten om te kunnen sporten en spelen. We focussen op goede doelen die kinderen helpen met fysieke en/of mentale gebreken die niet kunnen sporten, bijvoorbeeld om financiële redenen. Dit doen we voor zowel recreative sporters als voor talentvolle atleten. Samen met onze internationale Authorised Partners supporten we ook officieel erkende (inter)nationale goede doelen en initiatieven.

Bij RHINOC Sport zijn we sterk overtuigd dat elk kind de mogelijkheid verdient om actief te kunnen zijn, te spelen en te kunnen genieten van zijn/haar favoriete sporten. Wij hopen dat je ons helpt om dit te realiseren. Een van de goede doelen die we steunen is The Cruyff Foundation.

SAMEN kunnen we het verschil maken!

eeqo-logo