Tulper

8719189221206_a1n1Tulper is een jong Nederlands merk dat hippe, handige en herbruikbare producten op de markt brengt als alternatief voor plastic wegwerpproducten.

Wij willen graag het goede voorbeeld geven en hergebruik stimuleren. Het merk Tulper is duidelijk herkenbaar aan het logo dat bestaat uit twee waterdruppels in de vorm van een Hollandse tulp. Nederland is een waterland en daardoor voelen wij – net als veel andere Nederlanders – ons verbonden met water. Wij zijn een volk bij uitstek dat een voorbeeldfunctie kan vervullen wat betreft het plasticvrij maken van zeeën en oceanen.

Ons assortiment bestaat uit diverse modieuze drinkflessen en draagtassen.  Wij gebruiken duurzame en bio based materialen en gaan in de toekomst nog meer goede grondstoffen gebruiken. Daarom investeren we de opbrengst in verdere verduurzaming van onze producten. Stap voor stap maken we onze producten beter en druppel voor druppel maken we de oceaan schoner!

Wij leveren producten onder eigen merknaam, maar bieden bedrijven uit de toeristische en recreatieve branche ook de mogelijkheid om custom made of private label producten te verkopen. Love water – leave plastic is de boodschap van Tulper. Wij streven naar een wereld waar mensen zich bewust zijn van het milieu en waar we actief de hoeveelheid wegwerpplastic verminderen. Tulper is een sociale onderneming. Winst is niet ons doel, invloed op een betere wereld wel.

De grootste reden voor het bestaan van Tulper is de enorme hoeveelheid plastic afval die we met ons allen produceren. Tulper brengt producten op de markt om dit tegen te gaan en de opbrengst gebruiken we om Nederland schoner te maken. Dit doen we stap voor stap. Hieronder de eerste drie stappen die wij hebben gezet:

2016 Duurzame en mooie Tulper drinkflessen op de markt brengen en samenwerken met goede doelen die zich met natuur en milieu bezighouden.

2017 Meer mooie en duurzame producten gemaakt van bio based of gerecyclede materialen ontwikkelen als alternatief voor plastic wegwerpproducten in de toeristen- en recreatiebranche.

2018 Nederlanders zijn verbonden met water en een volk bij uitstek om het goede voorbeeld te geven wat betreft het plasticvrij maken van zeeën en oceanen. Tulper wil met het afvalplastic uit de plastic soep weer producten maken die voor water bestemd zijn. Oftewel uit het water voor het water.

 

15403819_739829179502612_1679606286351082688_o